ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ – ул. Опълченска в ремонт! Прочети повече ТУК!

Конферентна зала

Велико Търново е изключително удобна локация за провеждане на всякакви събития! Намирайки се на еднакви разстояния от различните краища на страната, града ни е предпочитана дестинация за организиране на фирмени срещи, семинари, обучения и лични тържества.

В Парк Хотел Асеневци разполагаме с всичко необходимо, за да бъде организираното от Вас събитие успешно!

Ние разполагаме с

Конферентната зала на хотела е с големина 96 кв.м., без колони, с естествена светлина и проветрение . Отоплението в залата е обезпечено с централно парно, а VRF система се грижи да е прохладно през летните месеци. Конферентната зала има възможност за преграждане на 2 отделни помещения чрез звукоизолираща подвижна стена и така се получават 2 напълно функционални зали с отделни входове.

Залата е разположена в непосредствена близост до лоби бар и ресторант, където организираме кафе паузите и изхранването .

На Ваше разположение можем да предложим следното оборудване: мултимедиен проектор, екран, флипчарт, офис консумативи, подиум и катедра, озвучителна техника с до три безжични микрофона, високоскоростен интернет.

Има възможност за ползване на принтер и копирна техника.
При заявка могат да бъдат осигурени и оборудване за аудиозапис, дискусионна уредба и уредба с безжични слушалки за преводи.

Капацитет на залата

до 100 души при подредба театър / кино салон

до 50 души при П-образна подредба

до 40 души при подредба класна стая

Резервирай Запитване