ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ – ул. Опълченска в ремонт! Прочети повече ТУК!

Релакс център

В кокетния релакс център на Парк Хотел Асеневци имате възможност да се отпуснете и насладите на:

 • Сауна – във Финландия има две народни поговорки: „Сауната е болницата на бедняка“ - казва едната, а другата категорично отсича „ Ако сауна или ракия не могат да те излекуват – мъртъв си!“ Сауната помага за подобряване на кръвообращението, засилва имунитета, отпуска мускулите и предизвиква детоксикация в организма.
 • Парна баня - Чудодейният ефект на парната баня е известен още от древен Рим. В наши дни това е отлично средство за възстановяване на силите от напрегнатия градски живот и за пречистване на организма.
  В някои отношения ефектите от парната баня се доближават много до тези от сауната. При нея обаче влажността на въздуха е много по-висока, а температурите са сравнително по-ниски спрямо тези в сауната, което прави парната баня подходяща алтернатива за хората с по-чувствителен организъм.
 • Две джакузита - те са идеалното място за релакс преди или след СПА процедура.
  Съвършеното съчетание за невероятно удоволствие, което осигурява комбинацията от масаж и вода.
 • Релакс център на Парк Хотел Асеневци е на разположение всеки ден в периода от 10:00 до 19:00 часа. За гостите на хотела можем да предложим халати срещу допълнително заплащане.
 • Открит басейн - бижуто на Парк Хотел Асеневци е открития ни басейн. Макар и използваем само през летния сезон басейнът ни е изключително удобен и функционален.
  Разделен на детски / дълбочина 40 см. / и основен басейнът се превръща в място за игри и разхлада в горещите летни дни, както за малки така и за големи.
Резервирай Запитване